De Kunst van het Bakken van Brood

Het proces van het bakken van brood omvat een aantal stappen die beginnen met het maken van het deeg. Het recept wordt dan genomen uit een oud recept of een die is een beetje verouderd. Dit gebeurt ofwel vanaf nul te beginnen of om een ​​nieuwe brood voor een evenement bakken.

Nadat het recept wordt genomen, de bakker gebruikt zijn vaardigheden om het deeg te mengen in een bal. Om ervoor te zorgen dat het deeg is klaar voor gebruik, de bloem, zout en gist zijn door elkaar. Na deze stap is voltooid, de bakker controleert het brood te zien als het klaar is. Zo niet, dan gaat het terug door het proces opnieuw.

Nadat het brood is gevormd, zal de bakker het brood af te wegen. Hij moet ervoor zorgen dat de deegbal in overeenstemming is met het bedrag van het gewicht van de bakker is toegewezen. Het bakken van brood wordt gedaan in een hete oven, wat betekent dat de bakker moet zorgen dat het brood niet over-bruin te maken.

De bakker zal vervolgens het brood in de oven. Dit is waar de bakker heeft om veel aandacht te besteden aan de tijd van de dag, zoals het brood zijn definitieve kleur en smaak op verschillende tijdstippen. De bakker kan de kleur te regelen door de timer te beginnen zodra het brood is eindproduct bakken.

Sommige oude recepten oproep voor het mengen van de gist in het beslag vlak voordat het brood wordt gebakken. Om dit te voorkomen, moet de bakker wachten tot het brood is bijna klaar bakken en hij kan de gist uitstorten van het brood.

Nadat het brood is gedaan bakken, zal de bakker afschrapen de korst. Als de korst te zacht is, kan de bakker zijn handen te gebruiken om het uit te vlakken. Als de korst te hard is, kan de bakker een metalen spatel te schrapen.

De bakker zal dan het water toe te voegen aan de mix totdat het brood gelijkmatig verdikt. Een mixer of brood machine is nodig voor deze stap.

De gist wordt dan gestrooid op de top van het brood. De gist wordt opgelost voordat het deeg in de menger. Zodra het deeg is gemengd, wordt het brood gebakken.

Op dit punt zal de bakker of houden het brood warm of plaats het op een rek afkoelen. Bakvormen kan ook worden gebruikt als een rek afkoelen. Het is belangrijk om te weten hoe je een brood te ontdooien, zodat de bakker weet hoe lang om het te laten afkoelen voor het eten.

Wanneer het brood klaar is, kan de bakker een stukje te nemen. De schijfjes zijn ofwel geserveerd warm of ze kunnen worden gesneden en koud gegeten.

Een variant op de traditionele wijze van bakkerij bakken brood bij de bakker in plaats van de deegrol, een rol wordt gebruikt. Een metalen deegrol wordt in een pan dat water en vervolgens verwarmd om het glad te maken.

De bakker neemt de gerolde brood en zet het in de pan. Met een metalen deegroller, wordt het brood voorzichtig uitgerold in de pan tot het brood wordt tot aan de rand en vervolgens omgedraaid de dunne kruim dat het brood de smaak geeft creëren.

Leave a comment